Gepersonaliseerde stempels

Bij Bureaustempels vindt u een groot aantal standaard stempels. 

Dit zijn stempels die bijna in elke onderneming gebruikt worden. Maar u wilt uiteraard ook een aantal gepersonaliseerde stempels die u het leven makkelijker maken. Onze klanten laten ons regelmatig weten wat ze van stempels verwachten en wij vullen dan ook regelmatig ons gamma aan stempels aan. Zo vindt u precies die stempel bij ons die u perfect kunt personaliseren. Hieronder vind u de meeste verkochte stempels maar wil u alles zien kijk dan naar het menu hierboven. Bent u toch op zoek naar een bepaalde stempel en vindt u hem niet bij ons? Laat het ons weten, wij maken er werk van!

  • Kies een model naar keuze
  • Ga naar onze ontwerp-tool
  • Ontwerp uw stempel
  • Print de drukproef en beoordeel deze
  • Bestel uw stempel
  • Bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur gaan bijna altijd dezelfde dag op de post

Stempels bestellen

gepersonaliseerde stempels

Werk een stuk professioneler met gepersonaliseerde stempels

Uw persoonlijke stempel, enorm veel keuze. 

Er bestaan enorm veel mogelijkheden om een persoonlijke stempel samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een eenvoudige naamstempel of een adresstempel. Maar u kunt een stempel ook personaliseren met uw logo of een andere afbeelding. En u kunt ook een persoonlijk stempel maken met een combinatie van tekst, afbeelding, nummers... Gepersonaliseerde stempels laten u toe om telkens opnieuw snel en eenvoudig uw teksten of afbeeldingen te stempelen. Wij weten dat u niet altijd in dezelfde omstandigheden wilt stempelen. Daarom gaan wij altijd op zoek naar nieuwe types van stempels. Bekijk ons gamma en ontdek bijvoorbeeld onze pocket stempels. Zij geven u de mogelijkheid om een persoonlijke stempel te maken die u overal kunt meenemen. Wilt u een persoonlijke stempel maken die veel langer meegaat? Dan kiest u voor onze EOS stempels. Of u wilt een persoonlijke stempel die ecologisch verantwoord is? Dan hebben wij voor u milieuvriendelijke stempels die voor 80% uit gerecycleerd materiaal bestaan. Nog specifieker zijn onze exclusieve gepersonaliseerde stempels. Droogstempels, grote wiegstempels, kleine woodies stempels of gepersonaliseerde brandstempels waarmee u leer, kurk of kunststof markeert, wij hebben dit allemaal in ons aanbod zitten. Bureaustempels.be is reeds lang specialist in gepersonaliseerde stempels. Wij geven u dan ook heel graag raad wanneer u stempels gaat personaliseren.

Ook particulieren behoren tot onze klanten

Misschien wilt u als particulier ook gepersonaliseerde stempels gebruiken. Het is bijvoorbeeld voor kinderen heel leuk om een gepersonaliseerde stempel te maken met hun naam en hun favoriete huisdier. Of u wilt bijvoorbeeld voor uw vereniging een stempel personaliseren met de naam en de contactgegevens. Dit kan allemaal! Wij helpen u hier graag bij.
 

Hoe uw gepersonaliseerde stempel maken en bestellen

Het voordeel van gepersonaliseerde stempels is dat ze altijd een mooi resultaat leveren. U zult zich nooit vergissen in een tekst en de tekst wordt altijd mooi gestempeld. Uw persoonlijke stempel laat bovendien zien dat u professioneel werkt. Bij al onze stempels die u zelf kunt maken, vindt u een tool om uw persoonlijke stempel vorm te geven. U laadt een afbeelding op en u voegt tekst toe zoals u dat zelf wilt. Zo eenvoudig gaat dat bij Bureaustempel. Laat gerust uw inspiratie de vrije loop. Van zodra u ook maar één boodschap verschillende keren moet stempelen, kunt u er een gepersonaliseerde stempel voor maken. U hoeft geen tijdrovende teksten meer telkens opnieuw te schrijven. Moest u nog vragen hebben over persoonlijke stempels of over andere producten uit onze webshop, dan horen wij het graag! U stuurt uw bestelling online door en wij verwerken ze onmiddellijk. Heeft u voor 15:00 uur besteld? Dan sturen wij uw stempel dezelfde dag nog op. Uw gepersonaliseerde stempels zullen er voor zorgen dat u efficiënter werkt. Daar helpen wij u graag bij!